Heeft u een vraag?

Een betrouwbaar team van accountants in uw regio
DW Accountants: uw financi├źle geweten

Is het verstandig om mijn zaak verder uit te breiden? Waarop moet ik bezuinigen? Waarin kan ik nu best investeren? Op deze en nog zoveel meer vragen kan een accountant u de juiste antwoorden geven. Zo hoeft u ook niet bang te zijn voor valkuilen, want wij waarschuwen u meteen voor potentiële obstakels.

Advies op maat

Een persoonlijke relatie met elke klant waarin wij u bijstaan met advies op maat van uw onderneming is voor ons van groot belang. Daarom helpt steeds hetzelfde vertrouwde gezicht van DW Accountants u verder! Onze functie als boekhouder en accountant regio Rumst gaat heel ver.

Ons takenpakket: boekhouding en accountancy van A tot Z

U kan op ons rekenen voor het accuraat controleren en verifiëren van uw jaarrekening. Op basis hiervan kunnen alle aandeelhouders en beleggers de juiste beslissingen maken voor het komende jaar. Ook helpen wij u met uw belastings- en BTW-aangifte en tal van andere boekhoudkundige aangelegenheden.

De gepaste begeleiding op fiscaal, financiëel en juridisch vlak vindt u bij het dynamische team van David Wenselaers in Rumst. Bel ons vandaag nog op voor een eerste kennismaking!

DW Accountants

Salvialaan 7
2840 - Reet


Tel.: 015 70 92 58 015 70 92 58

BTW BE 0822.301.464

Onze Diensten

  • Persoonlijke service
  • Advies op maat van uw onderneming
  • Boekhouding van A-Z
  • Controle jaarrekening
  • Hulp bij opstart of overname bedrijf
  • Voor professionals en particulieren