uw professionele accountant

DW Accountants

CONTACTEER ONS

Uw betrouwbare accountant in de regio Rumst

DW Accountants: uw financiële geweten

Is het verstandig om mijn zaak verder uit te breiden? Waarop moet ik bezuinigen? Waarin kan ik nu best investeren? Of je nu een eenmanszaak hebt of je staat aan het hoofd van een KMO, het zijn allemaal vragen waar je als zaakvoerder vroeg of laat mee te maken kan krijgen. 

Op deze en nog zoveel meer vragen kan een accountant u de juiste antwoorden geven. Zo hoeft u ook niet bang te zijn voor valkuilen, want wij waarschuwen u meteen voor potentiële obstakels.

Advies op maat

Een persoonlijke relatie met elke klant waarin wij u bijstaan met advies op maat van uw onderneming is voor ons van groot belang. Elke persoon is immers anders, elk bedrijf is anders. Wij passen ons advies aan op maat van u en uw onderneming. 

Daarom helpt steeds hetzelfde vertrouwde gezicht van DW Accountants u verder! Uw persoonlijke accountant dus! Onze functie als boekhouder en accountant regio Rumst gaat heel ver.

Boekhouding en accountancy van A tot Z

Wat doet een accountant zoal? Al onze activiteiten hebben maar één doel: u en uw zaak vooruit helpen. U kan daarvoor op ons rekenen voor het accuraat controleren en verifiëren van uw jaarrekening. Op basis hiervan kunnen alle aandeelhouders en beleggers de juiste beslissingen maken voor het komende jaar. 

Ook helpen wij u met uw belastings- en BTW-aangifte en tal van andere boekhoudkundige aangelegenheden.

De gepaste begeleiding op fiscaal, financieel en juridisch vlak vindt u bij het dynamische team van accountant en boekhouder David Wenselaers in Rumst. Bel ons vandaag nog op voor een eerste kennismaking!

DW Accountants is uw vaste partner voor boekhouding, accountancy, de opstart of overname van een bedrijf, BTW-aangifte, aangifte personen- en vennootschapsbelasting in de ruime regio rond Rumst, Reet, Aartselaar, Niel, Willebroek, Kontich, Lint, Hemiksem, Boom, Puurs, Duffel...