uw professionele accountant

DW Accountants

CONTACTEER ONS

Boekhouder regio Rumst, voor uw boekhouding van A tot Z

Uw boekhouding in deskundige handen

Heeft u een eigen onderneming in de ruime regio rond Rumst? Een eenmanszaak of staat u aan het hoofd van een KMO? Wat de omvang van uw zaak ook is, kies voor een betrouwbare boekhouder waar u keer op keer op kan rekenen. 

Al 20 jaar is het dynamische team van DW Accountants bedreven in het bijhouden en verwerken van de boekhouding regio Rumst. Wij kunnen uiteenlopende ondernemingen tot onze klantenkring rekenen. Wij waken er steeds over dat uw boekhouding klopt tot in het kleinste detail. Dat is onze sterkte. Zo kunt u bezig zijn met waar u goed in bent!

Taken van de boekhouder

Wij kunnen op diverse terreinen van dienst zijn op het vlak van boekhouding. Een kleine greep uit onze activiteiten.

  • Uw boekhouding verwerken in een programma
  • Registreren van alle boekhoudkundige verrichtingen
  • Periodieke rapporteringen
  • BTW-aangifte berekenen en de balans opmaken
  • U bijstaan met advies en u begeleiden als zaakvoerder

Eén aanspreekpunt voor uw boekhouding

DW Accountants bestaat uit met een team van drie gedreven boekhouders. Voor ons is een persoonlijke relatie met elke klant bijzonder belangrijk. Daarom is er in ons boekhoudkantoor steeds één eindverantwoordelijke voor uw dossier en komt u altijd bij hetzelfde vertrouwde gezicht terecht. Uw eigen boekhouder! 

Wilt u kennismaken met uw boekhouder?

Bent u nog op zoek naar een boekhouder die accuraat te werk gaat en waar u op kan bouwen? Dan bent u in regio Rumst bij ons aan het goede adres. Bel ons vandaag nog op voor een afspraak. Wij helpen u graag verder!

DW Accountants is uw vaste partner voor boekhouding, accountancy, de opstart of overname van een bedrijf, BTW-aangifte, aangifte personen- en vennootschapsbelasting in de ruime regio rond Rumst, Boom & Aartselaar, groot Antwerpen en zelfs ver daarbuiten...