uw professionele accountant

DW Accountants

CONTACTEER ONS

Uw belastingaangifte, correct en fiscaal interessant

DW Accountants is uw ervaren boekhouder voor belastingaangifte

Voor mensen die werken als zelfstandige in hoofd- of bijberoep is de hulp van een boekhouder een must bij het invullen van de jaarlijkse belastingaangifte regio Antwerpen. 

Wij zien geen factuur of zelfs geen getal over het hoofd en zorgen steevast voor een precieze aangifte van uw belastingen. Het plaatje klopt altijd! Daarbij weten wij als boekhoudkantoor precies welke aftrekposten en fiscale mogelijkheden er zijn. Op die manier is uw belastingaangifte helemaal correct én het meest fiscaal interessant ingevuld.

Belastingaangifte voor professionelen en particulieren

Maar niet alleen bij het aangeven van vennootschapsbelasting kunnen wij ter hulp springen. Ook voor particulieren kan de hulp van een boekhouder soms meer dan gewenst zijn. 

Uw belastingaangifte doen is namelijk niet altijd even simpel. Er komt vaak heel wat bij kijken en veel mensen zien al snel door de bomen het bos niet meer. Daarnaast kan een boekhouder u helpen door u op bepaalde fiscale aftrekposten te wijzen. En zo bespaart u dan weer veel geld!

Meer dan 20 jaar ervaring in boekhouding en belastingaangiftes

Woont u in regio Antwerpen? Dan is DW Accountants de boekhouder bij uitstek om u verder te helpen met uw personen- en vennootschapsbelasting.  Al meer dan 20 jaar zijn wij de accountant bij uitstek in de regio. Een persoonlijke aanpak is voor ons heel belangrijk. Discretie wordt gegarandeerd. Op ons kan u altijd vertrouwen! 

Aarzel dus niet, maar contacteer ons vandaag nog voor een afspraak!

DW Accountants is uw vaste partner voor boekhouding, accountancy, de opstart of overname van een bedrijf, BTW-aangifte, aangifte personen- en vennootschapsbelasting in de ruime regio rond Rumst, Reet, Aartselaar, Niel, Willebroek, Kontich, Lint, Hemiksem, Boom, Puurs, Duffel...